Kärt återseende med inspiration och skaparglädje ;)




Jag har varit väldigt tyst nu ett tag här på bloggen.. men det har hänt en hel del här kan jag lova! Så mycket pyssel har det dock inte blivit, men en hel del annat på gång kan jag lova! Har äntligen flyttat ifrån Angered till ett hus i Majorna jag hyr tillsammans med min älskade pojkvän. Hel renovering innan vi flyttade in i maj; väggar, golv och tak. Packning av lägenheterna samtidigt som vi rensar bort allt sånt som man samlat på sej som man inte använder..

Sen till det största av allt just nu... Vi har fått barn nu den 12.e juli. Känns otroligt vad tiden springer iväg! Är redan 2månader gammal!
Innan ultraljudet hade vi BF 17.e juli, alltså på barnets pappas 30årsdag!! Men blev framflyttad till 15.e juli istället.

Har börjat komma i ro i mamma-rollen nu och få ordning på rutiner och alla de nya prioriteringar man får med ett barn. Men jag vill endå poängtera hur viktigt det är att man tar tillvara på det man gillade att göra och träffa de vänner man älskar som man hade innan. bara för att man får barn behöver man inte prata blöjor, sömn...u name it! Man är ju fortfarande samma människa i grund och botten.
Kommer fortsätta med bloggen i den mån jag har tid. Igår var jag en sväng förbi Panduro och blev 502:- fattigare -men rikare med massa material till bebis-pyssel. Har fått den galna iden att jag ska göra egendisignade retro-dop kort. Har hela köksbordet just nu som min pysselverkstad.
Påbörjat 2stycken tavlor... samt andra tavelprojekt i huvudet.
Samt i väskan ligger en stickning på en liten kofta.

Har många projekt just nu på gång men alldeles för lite tid..dyker säkert upp något här snart! Vill ju inspirera er! http://moonshinelove.blogg.se/2010/october/att-bli-inspirerad-och-inspirera.html
Kärlek och värme!



RSS 2.0